ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ!!!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ!!!ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΡΘΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ...ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ...ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ....Κ ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΤΕ...ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ...Κ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ....ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Η Μέθοδος Χορού κ Ψυχολογίας Dance And Release Your Soul

Το πρόγραμμα Dance And Release Your Soul είναι το πρώτο κ μοναδικό στο είδος του κατοχυρωμένο πρόγραμμα ψυχολογίας, που συνδυάζει τις τέχνες, μουσική, χορό, θέατρο, ζωγραφική κ την Ψυχολογία, με σκοπό την βελτίωση ποιότητας ζωής των συμμετεχόντων κ την θεραπεία των ψυχικών συμπτωμάτων που δυσκολεύουν την καθημερινότητα των συμμετεχόντων.Μας έχει ζητηθεί να εκπαιδεύσουμε συναδέρφους κ χορευτές με σκοπό να δοθεί ως εξ αποστάσεως πρόγραμμα σε σχολές χορού ανά την Ελλάδα. Κ αυτό κ θα γίνει προσεχώς, μόνο με την άδειά μου κ την παρουσία της δικηγόρου μου...καθώς κ το αν κριθούν κατάλληλα τα άτομα για να ανταποκριθούν στην πολυπλοκότητα των μαθημάτων κ τις ανάγκες των μαθητών.Φέτος επαναφέρουμε τα παιδικά τμήματα, με συμμετοχή γονιού-παιδιού, την θεατρική ομάδα παιδιών κ ενηλίκων, κ αναπτύσσουμε περισσότερα μαθήματα για τα μαθήματα Χορού κ Ψυχολογίας.

Τα αποτελέσματα του προγράμματος σε κάθε περίπτωση είναι μοναδικά κ πιστοποιούνται από τους ίδιους τους μαθητές μας που βλέπουν την ψυχολογία κ την ζωή τους να αλλάζει από τον πρώτο κιόλας μήνα μαθημάτων. Αυτοπεποίθηση, αποδοχή, συνεργασία, επικοινωνία, αντιμετώπιση κ διαχείριση του άγχους κ των φόβων, διαχείριση καταθλιπτικών συμπτωμάτων κ ανθρωπίνων σχέσεων, αυτοεκτίμηση, αυτοσεβασμός, εμπιστοσύνη, διαχείριση κ εκτόνωση συναισθημάτων κ καταστάσεων κ πολλά πολλά άλλα παρέχονται σε ένα γεμάτο χρόνο ψυχολογίας με κόστος μόλις 45 Ε το μήνα.Με μία ψυχολόγο, μία δασκάλα χορού κ μία θεατρολόγο....με θετική πάντα διάθεση κ άριστες επιστημονικές γνώσεις...με σωματική άσκηση κ αδυνάτισμα κ με έναν τρόπο ζωής που όλοι αξίζουμε κ διδάσκεται με τον πιο απλό τρόπο...δηλαδή χορεύοντας κ παίζοντας ρόλους...

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6948180911 κ 2310281337 Βρισκόμαστε στη σχολή χορού Z Dance by Vicky Βενιζέλου 50 Θεσσαλονίκη κ ξεκινήσαμε τις εγγραφές. Είμαι η Ελευθερία Γκουσμπασανιώτη δημιουργός κ ψυχολόγος του προγράμματος κ είμαι εδώ για εσάς..για να βελτιώσω την ζωή σας από κάθε πλευρά.

https://www.facebook.com/DanceAndReleaseYourSoul?ref=hl&ref_type=bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια: